in

5 fotolocaties die je moet hebben gefotografeerd in Nederland28 mei 2017, 09:49

Je ziet ze veel voorbijkomen, maar toch zijn het locaties waar je als fotograaf in Nederland ooit moet zijn geweest. Er zijn er natuurlijk veel meer, maar wij geven je 5 bekende plekken in Nederland!

Reitdiephaven, Groningen
In ongeveer 20 minuten met de bus vanaf het centrum in Groningen ben je bij de jachthaven. De kleurrijke woningen aan het water zijn een trekplek voor veel fotograferen en leveren prachtige kleurrijke beelden op.

Melvin-Jonker

Kinderdijk, Zuid Holland
De 19 molens die dit gebied telt hebben al internationale allure opgebouwd. Ze leveren typisch Hollandse beelden op met de technologie van waterbeheer uit de middeleeuwen.

Bjornphoto

Kop van Zuid, Rotterdam
De verlichte gebouwen aan het water vormen s’avond een prachtige skyline van Rotterdam om te fotograferen. Ook de Kop van Zuid is een trekpleister voor veel fotograferen en ook op Zoom.nl zie je veel foto’s voorbijkomen.

Mijnstyle

Oisterwijkse Vennen, Noord-Brabant
Ben je toch wat meer van de landschappen en natuur? Dan zijn de Oisterwijkse Vennen in Brabant een must! Ook zijn hier bijzondere vogels en planten te vinden, voor dier- of macrofotografen!

Ronne

Hoge Veluwe, Gelderland
‘De groene schatkamer’ van Nederland, wordt het natuurgebied in Gelderland ook wel genoemd. Met een omvang van 5.400 hectare valt er altijd wel wat te fotograferen.

JustinSinner

Wat zijn volgens jullie nog meer bekende plekken in Nederland waar je als fotograaf heen moet? Laat het ons weten in een reactie!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Hoe fotografeer je uitzichten tijdens je vakantie?

Mysterieuze blauwe gloed (zeevonk) in de Noordzee