in

Adobe updates voor Lightroom en Camera Raw


16 december 2016, 13:53

Adobe heeft updates aangekondigd voor Lightroom CC, Lightroom Mobile voor iOS en Android en voor Adobe Camera Raw. Sneller en gemakkelijker werken en ondersteuning voor meer camera’s en objectieven vormen de belangrijkste ingrediënten.

Reference View

De updates zijn niet wereldschokkend, maar verhogen wel het gebruikscomfort. Voor Lightroom CC is er een nieuwe Reference View gerealiseerd om twee beelden naast elkaar te kunnen vergelijken. Zo wordt het gemakkelijker om twee vergelijkbare beelden exact op elkaar af te stemmen qua kleur, densiteit en contrast. Verder zijn er nieuwe profielen aanwezig voor de nieuwste camera’s en objectieven, zijn de prestaties verbeterd en kun je nu prettiger zoomen.

iOS, Camera Raw en Android

Lightroom voor iOS bevat een nieuwe bewerkingsinterface, een nieuwe infosectie, een nieuwe capture-interface die met name bedoeld is voor professionals en uiteraard dezelfde camera- en lensondersteuning als de versie voor de “vaste PC”. Deze Lightroom mobile versie draait zowel op de iPhone als op iPads. De tegelijkertijd beschikbare update voor Camera Raw en Lightroom voor Android bevat een fors aantal nieuwe camera- en lensprofielen.

Prijs en beschikbaarheid

Updaten doe je gratis via Adobe Creative Cloud
www.adobe.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Sigma 12-24mm F4 DG HSM Art review – Sigma’s ultieme ultragroothoek

10 leuke fotografie-ideeën om in 2017 uit te voeren – Daag jezelf uit