in

Affinity Photo nu ook voor Windows als alternatief voor Adobe Photoshop11 november 2016, 13:33

Affinity Photo is vanaf nu verkrijgbaar als publieke beta. Dit alternatief voor Photoshop was eerder alleen voor MacOs van Apple beschikbaar.

Het fotobewerkingspakket Affinity Photo is al populair onder Mac-gebruikers die een alternatief zoeken voor Adobe Photoshop. Deze Windows versie is een kopie van deze Mac versie, dus met dezelfde functies. Affinity Photo lanceerde begin 2015 haar eerder beta versie voor MacOs, waarna meer dan 230.000 mensen de software downloadde. In juli 2015 kostte de software $50.

Affinity Photo stelt zich als doel om krachtig en snel te presteren, daardoor werken alle functies in real-time en zie je direct het effect van een tool. Basisfuncties zijn niet-destructieve bewerking, RAW-verwerking, en kleurbeheer.
Maar naast de bestaande mogelijkheden van Affinity Photo voor Mac zitten er in de Windows-versie een groot aantal nieuwe extra functies die deel uitmaken van de komende v1.5-update van de software. De gereedschappen zijn geavanceerde HDR merge met 32-bit lineaire kleurruimte, focus stacking, batchverwerking en 360-graden functies.

Net als de Mac-versie zal Affinity Photo voor Windows ook $ 50 gaan kosten op het moment dat de software officieel wordt gelanceerd. Hierbij zijn updates tot Affinity Photo 2.0 inbegrepen.

Overige interessante functies: Tone mapping, Liquify, Depth of Field
Download Affinity Photo voor Windows als beta via: https://affinity.serif.com/en-us/photo/windows/

(bron: petapixel.com)

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Flitsen in de stad voor beginners

Fotobewerken als een PRO met de Loupedeck voor Lightroom