in

Beleef de William Rutten Masterclass | Leer van 33 jaar ervaring en vakkennis

We hebben een bijzondere nieuwe cursus in Zoom Academy gelanceerd: een online video masterclass door William Rutten! Dit is dé kans om alles te leren over professionaliteit & workflow en te beleven hoe William in de praktijk werkt met licht en een model.

Een exclusieve online video masterclass door William Rutten

Voor het eerst in zijn carrière deelt topfotograaf William Rutten persoonlijk zijn kennis en ervaring in een unieke video masterclass. Leer in ruim twee uur exclusief videomateriaal, de belangrijkste lessen uit 33 jaar aan ervaring en expertise. Luister naar de mooiste anekdotes in de Leidse Schouwburg en zie de meester aan het werk in zijn eigen studio in ‘s-Graveland. Deze masterclass bevat tal van onmisbare elementen voor iedere fotograaf met ambitie.

>>Ontdek deze exclusieve masterclass

Ruim twee uur aan praktische tips, anekdotes en inspiratie

In deze masterclass leer je:

• Concrete technische tips en adviezen voor het verbeteren van je workflow
• Onmisbare lessen op het gebied van professionaliteit en vakmanschap
• In 12 exclusieve video hoofdstukken

Daarnaast geeft William vanuit Studio 34x een complete studiosessie, waarin alle onderdelen van een shoot aan bod komen. Hij bespreekt verschillende lichtopstellingen en laat zien welk effect kleine aanpassingen al kunnen hebben op je beeld. William werkt in deze sessie niet alleen met high-end studioverlichting. Een van de opstellingen bevat een eenvoudige reportageflitser, waarmee hij een vogue-achtige stijl weet neer te zetten.

Wil je meer leren over professionaliteit? De studiosessie gaat naast de technische tips, ook dieper in op de samenwerking tussen fotograaf en model. Bovendien geeft William concrete adviezen die ervoor zorgen dat je klant altijd tevreden naar huis gaat.

Early Bird-actie: tijdelijk inclusief Masterclass Q&A Livestream ticket!

De volledige William Rutten masterclass is nu tijdelijk beschikbaar voor €49,95 i.p.v. €99,95. Daarbij ontvangen de eerste aanmeldingen een exclusief ticket tot een Masterclass Q&A Livestream. Tijdens dit online evenement beantwoordt William Rutten alle vragen van een selecte groep Masterclass deelnemers.

Beleef het nu:

Alle informatie over de masterclass en de mogelijkheid om direct te starten vind je op: williamruttenmasterclass.com

5 tips om je eigen studio te beginnen

Wild fotograferen in Nederland – Hertachtigen