in

Benro Roadtrip Pro en TablePod Kit

MeFOTO gaat vanaf nu verder onder de naam Benro, en dat levert direct een paar nieuwe statieven op: de Roadtrip Pro in aluminium en carbon. Daarnaast is er het nieuwe TablePodKit ministatief.

Roadtrip Pro

Met de nieuwe Roadtrip Pro brengt Benro een compact en lichtgewicht statief uit dat met een gewicht van slechts 1,37 kilo (carbon) of 1,64 kilo (aluminium) ideaal is op reis. De Roadtrip Pro-modellen zijn een soort zes-in-een statieven die behalve als driepoot ook gebruikt kunnen worden als monopod, boom pole, selfie stick of tabletop statief. De kop is namelijk afneembaar en heeft drie minipootjes en een van de poten is los te schroeven. De maximale werkhoogte is 152,5cm en opgevouwen zijn de Roadtrip Pro modellen slechts 38,5cm door een inschuifbare middenkolom. Met een maximaal draagvermogen van 8 kilo en een Arca-Swiss snelkoppeling zijn ze multi-inzetbaar. De kop en snelkoppeling hebben bovendien een panoramische rotatiemogelijkheid en de metalen twist lock-sluitingen zorgen voor een snelle hoogteverstelling.

TablePod Pro

De nieuwe TablePodKit is een veelzijdig en zeer compact ministatief waarbij je niet inlevert op kwaliteit en functionaliteit, aldus importeur Foto Video Retail. Het statiefje is slechts 22,2cm lang en heeft een maximale werkhoogte van 19,3 centimeter. Met een gewicht van 250 gram dankzij carbon pootjes is het altijd mee te nemen. Het statiefje heeft een compact balhoofd met 360 graden pan-rotatie voor panoramafotografie en de maximale belasting is 3 kilo.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Benro modellen zijn zeer betaalbaar. De Roadtrip Pro Alu kost € 195,- en de Pro Carbon kost € 249,- beide zijn leverbaar in zilver of zwart. De Benro TablePodKit kost € 109,-.

www.benro.nl


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

Maak nooit meer fouten met te hoge ISO en ruis