in

Cactus Wireless Flash Transceiver V6


30 juli 2014, 15:56

Cactus brengt een trigger uit waarmee je meerdere flitsers van meerdere merken draadloos kunt aansturen. Tegelijkertijd!

Met de Cactus Wireless Transceiver V6 kun je namelijk meerdere flitsers van meerdere merken draadloos TTL aansturen. En dat maakt deze trigger uniek, want meestal is het juist niet mogelijk om meerdere systemen door elkaar te gebruiken.

Karakter

Cactus meldt dat flitsers voor Nikon, Canon en Pentax tegelijkertijd draadloos TTL aangestuurd kunnen worden vanaf iedere camera met een standaard hotshoe. Dit is gerealiseerd door van 30 populaire flitsers de karakteristieken te profileren deze op te slaan op de V6 trigger. Deze flitsers kun je draadloos TTL met elkaar laten communiceren via de Cactus V6. Dus of je nu werkt met een originele Nikon, Pentax of Canon flitser of met een Nissin of Metz, het werkt. En je kunt zelfs je eigen flitserprofiel aanmaken als je wilt.

Allermooiste

De Cactus V6 kan maximaal 4 groepen flitsers aansturen via 16 kanalen, met een belichtingsprecisie van 1/10 van het vermogen. Updaten kan via een USB aansluiting en de V6 kan ook samenwerken met het Cactus RF60 systeem. Het allermooiste is de prijs, want deze intelligente supertrigger kost maar € 79,- In Nederland wordt Cactus geleverd via Camera Tools en Foto Konijnenberg.

Voor- en achterkant van de Cactus V6

Meer informatie over deze handige trigger vind je hier: www.cactus-image.com

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Metz 64 AF1 digital

Workshop IrfanView