in

De beste Black Friday cameradeals + tips om een miskoop te voorkomen27 november 2020, 14:00

Het van oorsprong Amerikaanse fenomeen ‘Black Friday’ is sinds een aantal jaar ook in Nederland niet meer weg te denken. Grote aankopen, zoals een splinternieuwe camera, worden speciaal uitgesteld tot deze dag zodat ze met flinke korting kunnen worden aangeschaft.

Vermijd slechte kortingen en neppe deals

Niet alle aanbiedingen zijn op deze dag even goed als de winkel je voor wil stellen. Vaak wordt een kortingspercentage gebaseerd op de huidige prijs ten opzichte van de adviesprijs, maar is het product al maandenlang goedkoper verkrijgbaar dan de adviesprijs. De zoekfunctie van onze collega’s van Kieskeurig zijn je vriend bij het checken van de prijzen. Vandaar dat je via onderstaande links direct bij de eerlijke kortingspercentages terecht komt. Als je een dikke groene pijl met een hoog percentage ziet, dan betekent dit dat de prijs echt een koopje is vergeleken met voorheen. Wij houden deze Kieskeurig Prijsdalers pagina’s ook voor je in de gaten en zullen tijdens Black Friday de beste deals hieronder tonen.

overzicht met Spiegelreflexcamera’s gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Systeemcamera’s gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Compactcamera’s gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Objectieven gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Cameratassen gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Statieven gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Flitsers gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Triggersets gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Studio-apparatuur gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Geheugenkaarten gesorteerd op prijsdaling
overzicht met All-in-one_printers gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Monitoren gesorteerd op prijsdaling
overzicht met Drones gesorteerd op prijsdaling

Vergeet ook zeker niet even te kijken naar onze aanbiedingen voor Zoom Academy boeken, Zoom Academy cursussen en software onderaan deze liveblog.

De beste spiegelreflexcamera deals op Black Friday

Heb je lang gespaard om nu eindelijk een spiegelreflexcamera aan te schaffen? Dan wordt het wachten nu eindelijk beloond!
Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor spiegelreflexcamera’s. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Spiegelreflexcamera’s gesorteerd op prijsdaling


De beste systeemcamera deals tijdens Black Friday

Het systeemcamerasegment blijft nog altijd groeien, dus ook op dit gebied wordt er flink met de prijzen gestunt!
Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor systeemcamera’s. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Systeemcamera’s gesorteerd op prijsdalingDe beste compactcamera deals op Black Friday

Fotografeer je liever met je smartphone, of ben je toch op zoek naar een handige kleine camera?
Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor compactcamera’s. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Compactcamera’s gesorteerd op prijsdalingDe beste deals voor objectieven op Black Friday

Wat is een camera zonder mooi glaswerk? Misschien heb je wel flink gespaard om in je objectieven te kunnen investeren. Een beetje korting is dan mooi meegenomen.
Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor objectieven. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Objectieven gesorteerd op prijsdalingDe beste deals voor cameratassen op Black Friday

Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor cameratassen. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Cameratassen gesorteerd op prijsdaling


De beste deals voor statieven op Black Friday

Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor statieven. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Statieven gesorteerd op prijsdaling


De beste deals voor flitsers op Black Friday

Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor flitsers. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Flitsers gesorteerd op prijsdaling


De beste deals voor flitser triggers op Black Friday

Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor flitser triggers. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Flitser Triggersets gesorteerd op prijsdaling

De beste deals voor studio-apparatuur op Black Friday

Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor studio-apparatuur. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Studio-apparatuur gesorteerd op prijsdaling

De beste deals voor all-in-one printers op Black Friday

Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor studio-apparatuur. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met All-in-one printers gesorteerd op prijsdaling

De beste deals voor drones op Black Friday

Hieronder vind je tijdens Black Friday de beste deals voor studio-apparatuur. Of kijk zelf voor het volledige overzicht op de prijsdalerspagina:
overzicht met Drones gesorteerd op prijsdaling

Cashback acties

Naast kortingen geven camerawinkels en camerafabrikanten ook cashbacks. Hierbij ontvang je na aankoop een bedrag terug op je rekening. De prijzen die je op prijsvergelijkwebsites ziet hebben deze kortingen nog niet verwerkt. Het is dus zeker interessant om de links hieronder eens door te lopen:
• Sony Wintercashback tot € 400: https://www.sony.nl/electronics/blackfriday
• Fujifilm cashback acties tot € 500: https://fujifilm-x.com/nl-nl/promotions/
• Tamron Winter Cashback tot € 100: https://www.transcontinenta.nl/promoties.html
• Olympus Lenzenpromotie tot €150 cashback: https://shop.olympus.eu/nl_NL/promo.html?id=14910
• Canon cashback voor studenten tot € 300: https://www.canon.nl/student-promo/

Verder bieden sommige camerawinkels ook nog cashbacks bij combinatie aankopen, aankopen op een volgend product of pre-order korting:
https://www.cameranu.nl/nl/acties
https://www.kamera-express.nl/producten/aanbiedingen-sale/aanbiedingen/cashbacks
https://www.kamera-express.nl/producten/aanbiedingen-sale/lopende-acties/pre-orders
https://www.cameraland.nl/acties

Zoom Academy Boeken Black Friday Deals

Natuurlijk doen wij ook mee met spectaculaire kortingsacties tijdens Black Friday. Daarom zijn onze leerzame techniek- en praktijkboeken over fotografie & tech éxtra voordelig geprijsd. Je betaalt slechts €12,95 per stuk (België €16,95 per stuk). De prijs is inclusief verzendkosten.

Gebruik bij je bestelling (helemaal linksonderin) de actiecode OPRUIMING dan wordt de prijs €12,95 per stuk (België €16,95). Je kunt één boek per bestelling kopen, maar je kunt wel meerdere bestellingen doen met dezelfde code. Scherper dan dit worden onze aanbiedingen niet. Bijna alle boeken hebben een omvang van 180 pagina’s en leggen stap voor stap de beschreven handelingen uit. Wacht niet te lang. De voorraad is echt beperkt.

Zoom Academy Cursussen Black Friday Deals

Maar ook op onze online cursussen kun je onze producten met flinke korting aanschaffen tijdens Black Friday. Draai aan het prijzenrad en je maakt kans op 25% korting op ons gehele cursusaanbod. We hebben namelijk iets te vieren. Afgelopen maanden hebben we maar liefst 38.000 nieuwe cursisten mogen verwelkomen. Daarnaast beveelt 95% ons aan via Kiyoh Reviews. Daar zijn we best trots op.

Je hebt bij Zoom Academy keuze uit ruim vijftig cursussen. Hier zit vast een cursus voor jou bij! Wat te denken van een van onze meest gevolgde cursussen, Workflows in Lightroom (editie 2021)? Je kunt ook aan de slag met Bewerken in Photoshop (editie 2021) of direct in de praktijk duiken met onze bestseller Landschap in Nederland.

DRAAI AAN HET RAD

Wees er snel bij, want deze actie is slechts geldig t/m aanstaande maandag 30 november. De kortingscode wordt automatisch verwerkt in de getoonde prijzen op de pagina. Je kunt de kortingscode ook handmatig gebruiken in het checkout-proces via de cursuspagina (*). Let op: voor cursusbundels en pakketten geldt OP = OP!

Deze actie is geldig van 25 november t/m 29 november 2020. De kortingscode is geldig op alle cursussen, pakketten en bundels. De kortingsactie geldt niet in combinatie met reguliere korting of andere kortingsacties.

Black Friday Software deals

Adobe heeft vandaag ook een interessant aanbod:
Bespaar 20% op de volledige verzameling van meer dan 20 creatieve apps.
Nu slechts € 48,39 per maand (ipv € 60,49 /maand) Aanbieding eindigt op 27 nov.
Je hebt dan toegang tot de volledige verzameling van 20+ creatieve desktop- en mobiele apps en services voor ontwerp, video, web en nog veel meer.
Waaronder Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere Pro en Acrobat.
Ga naar https://www.adobe.com/nl/products/special-offers.html voor meer informatie.


Skylum heeft deze dagen (tot 2 december) verschillende aanbiedingen. Skylum ken je wellicht van Luminar 4, maar ze bieden nu ook Luminar AI aan, een volledig door artificiële intelligentie aangedreven fotobewerker. Hieronder vind je de aanbiedingen van Skylum:

Luminar 4: 1 licentie: € 67; 2 licenties € 89
Luminar PLUS bundel: Luminar 4 (Licentie voor 2 computers) + Luminar AI (beschikbaar vanaf 15 december 2020) van € 188 voor € 149
Luminar MAX bundel: Luminar 4 (Licentie voor 2 computers) + Luminar AI (beschikbaar vanaf 15 december 2020) + Aurora HDR van € 287 voor € 209

Kijk voor alle Skylum deals op: https://skylum.com/nl/l/luminar-checkout

Waarom elke fotograaf een circulaire polarisatiefilter moet hebben

Filters voor landschapsfotografie