in

De beste systeemcamera onder € 500,-


13 september 2014, 09:00

Systeemcamera’s zijn vaak nog onbekend bij veel consumenten. Wanneer zij zich gaan verdiepen, schrikken ze vooral van de prijs. Maar net als bij spiegelreflexcamera’s zijn er ook instapmodellen. Wij zetten de beste op een rij!

Zoom.nl maakt een top vijf van instapsysteemcamera’s aan de hand van de reviews die in de afgelopen tijd op onze website en in het tijdschrift gepubliceerd zijn. Bekijk hier onze top 5:

Zoom.nl’s top 5

1 . Nikon 1 S2
2 . Canon EOS – M
3 . Sony ILCE – 5000
4 . Samsung NX3000
5 . Samsung NX-mini

Compacte kwaliteit

We kiezen voor de Nikon 1 S2 als best getest!

De Nikon 1 S2 weet compactheid en kwaliteit uitstekend te combineren. Waar andere systeemcamera’s soms toch groot uitvallen, blijft deze Nikon klein en handzaam. De camera is een stuk sneller dan zijn collega’s, eenvoudig in gebruik en zonder teveel ‘fratsen’. De sensor is kleiner dan veel andere systeemcamera’s maar zal voor de meeste consumenten toch al een aanzienlijke verbetering zijn ten opzichte van hun compact.
De Nikon 1 S2 is volgens Zoom.nl de beste keuze voor de gebruiker die méér wil dan een compact maar wel diezelfde eenvoud wil behouden. Meer weten over de Nikon 1 S2? Lees onze volledige review hier.

Meer informatie systeemcamera’s

Ben je op zoek naar een nieuwe systeemcamera en heb je nog altijd een aantal vragen? In 2012 deden we al een grote test die je hier kunt teruglezen. Twijfel je nog tussen een spiegelreflex en systeemcamera? Dan kan je hebben we nog een aantal tips die je keuze wellicht wat makkelijker maken. En heb je daarna nog vragen? Stel ze op ons forum!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Nieuwe Nikon SB-500 Speedlight

Fotodokter: Macrofotografie