in

De leukste onderwerpen om ook met deze donkere dagen te fotograferen!9 december 2017, 11:16

In deze donkere dagen is het soms een uitdaging om te fotograferen met weinig licht. Dit zijn volgens jullie de meest favoriete onderwerpen om nu te fotograferen!

Nachtfotografie

Donkere dagen vragen uiteraard om nachtfotografie! Je kunt hier nu goed mee oefenen, mocht je hier nog niet zoveel ervaring mee hebben. Je moet natuurlijk anders kijken en fotograferen dan bij daglicht! Er zijn veel leuke locaties om te oefenen met nachtfotografie. Ben je nog helemaal nieuw met het fotograferen in de nacht? Dan hebben wij de beste tips voor beginners!

Lijkt het je een uitdaging om de sterren in de natuur te fotograferen? Dan geeft de Fotodokter je in dit artikel een goede uitleg hierover!

Giovanna82

Original Mostert

Zonsopkomsten en mistige ochtenden

Je hoeft niet meer zo heel vroeg je bed uit om de zonsopkomst te fotograferen, want deze is nu later op de ochtend dan in de zomer! Fotografeer ook direct de mistbanken die ontstaan en je hebt prachtige winterse platen!

HJ14

PvA

Landschap en natuur

Donkere dagen zorgen voor een mysterieuze sfeer in de natuur en dit zorgt voor prachtige mystieke landschaps- en natuurfoto’s! Ga dus met je camera (en statief) de natuur in.

9biscuitonline9

Dieuwke96

Dierenfotografie

Dieren blijven altijd leuk om te fotograferen, of het nou donkere dagen zijn of niet. Je huisdier kun je altijd binnen fotograferen, maar ook mee naar buiten nemen! Of ga op zoek naar alle kleine insecten die zich door de kou moeten worstelen en de vogels in hun zoektocht naar voedsel en onderdak.

Vogels

Myself

Insecten

Dylano


Honden

LCPD

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Capture the love – Tips voor een spontane en ontspannen loveshoot

Julia’s Zoom.nl Vlog (12) – Foodfotografie in kerstsfeer!