in

De populairste fotografie bestemmingen van 201929 december 2019, 07:13

Ook in 2019 reisden onze Zoomers weer naar de meest prachtige plekken op aarde en legden deze vast! Maar waar gingen ze het meeste heen?

De populairste fotografie bestemmingen

Het is een droom van velen, op reis en fotograferen! Het liefst de hele dag. Afgelopen jaar gingen de fotografen op Zoom.nl weer de hele wereld over, maar toch blijven een aantal bestemmingen populair!

IJsland

IJsland blijft altijd een wens voor veel fotografen, gezien de woestheid van de natuur, die ook nog eens fotogeniek is!

EllenD

Amerika

Amerika is natuurlijk een continent, met al zijn verscheidenheid aan landen, culturen en natuurgebieden. Daarom hebben we Amerika maar even samengesmolten, want onze fotografen gaan naar iedere uithoek van het prachtige werelddeel!

Barthendrix

Duitsland

Ons buurland is makkelijk dichtbij en ook veel fotograferen vertrekken naar Duitsland om te fotograferen. Duitsland heeft talloze prachtige natuurparken waar de lanschapsfotograaf helemaal in zijn nopjes is.


Bjornsnelders

Japan

Wat verder weg is Japan, maar dit land is ook een populaire bestemming voor onze reisfotografen. De hoeveelheid aan mensen, de waanzinnige architectuur en volle steden, genoeg om je over te verbazen en vast te leggen.

Original Mostert

Noorwegen

De oude gouwe, Noorwegen! Of eigenlijk, Scandinavië. Want redelijk dichtbij heb je ook in Europa prachtige natuurgebieden!

Phaaksma


Harmen

Canada

Een ander prachtig, groot mooi land is Canada. Ook hier vind je, net als in Amerika, zoveel verscheidenheid aan natuur. Ben je hier nog nooit geweest? Dan is dit er misschien eentje voor het komende jaar!

jjsnijders

Afrika

Het bijzondere Afrika blijft ons altijd trekken. De ongerepte natuur en bevolking, de meest exotische dieren en de prachtigste landschappen. Heen gaan dus!

Kimpaffen

Marielledevalk

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Wat staat er op stapel voor 2020?

De beste spiegelreflexcamera’s van 2019