in

Fotofair 2017 – Wat kun je allemaal verwachten?27 april 2017, 08:52

Als je aan het einde van de dag terugkeert van hét foto-, media- en drone-evenement voor alle foto- en videoliefhebbers bij Safaripark Beekse Bergen, zit je gegarandeerd vol nieuwe inspiratie! De Fotofair 2017 wordt op 15ha grond zowel binnen als buiten gehouden en kent talloze demonstraties, workshops, lezingen en masterclasses van bekende professionele fotografen. Ook worden er bijzondere fotomomenten gecreëerd om zelf vast te leggen en kun je profiteren van speciale aanbiedingen op de nieuwste fotoapparatuur bij de verkooppartner. Op de Fotofair 2017 is daarnaast alles te vinden over verrekijkers en digiscoping. Nieuw toegevoegd is de Fotografica beurs.

Spannende Lezingen (Locatie nr. 31 en 48)

Alle lezingen zijn inbegrepen bij de toegangskaart en reserveren is niet nodig. ‘Vol is vol’ gaat op inloopbasis. Er zijn veel verschillende lezingen met ieder een eigen thema, waaronder: reisfotografie (zoals Siberië, Afrika & Antarctica), wildlife-fotografie, urbexfotografie, macrofotografie, Photoshop en nog veel meer. De lezingen duren tussen de 45 en 60 minuten. Bekijk het volledige overzicht.

125 exclusieve masterclasses & workshops

Op diverse locaties vinden speciale masterclasses plaats, zoals in het Event Center en in de Popup Studio’s verspreid over het gehele terrein. Onderwerpen die hierbij aan bod komen: Landschap, Macro, Wildlife, Portret, Studio, Bruid, Creatief flitsen, Low-key, Paarden, Honden en nog veel meer. Bekijk per masterclass eerst de inhoud: heb je een eigen camera nodig? Is het in de vorm van een lezing? De masterclasses zijn voor starters tot gevorderden. Bekijk het overzicht aan workshops en masterclasses.

Fotografica beurs

Fotofair 2017 wordt uitgebreid met een extra beurs: de Fotografica-beurs met bijzondere vintage camera’s, verdeeld over 75 extra standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Er zijn veel marktkramen aanwezig, waar de mooiste camera’s en objectieven te zien zullen zijn, en waar je ze uiteraard ook kunt aanschaffen. Scoor hier bijvoorbeeld voor een mooie prijs een tweedehands objectief. Houd er rekening mee dat je niet bij alle standhouders kunt pinnen. Lees meer over de Fotografica beurs.


Foto Betty60

Ervaar de Zoom.nl Bootcamp

Natuurlijk is ook Zoom.nl aanwezig tijdens de Fotofair 2017! Dit jaar geven we bezoekers de unieke kans om gratis deel te nemen aan meerdere mini Zoom.nl Bootcamps, ter voorbereiding op de grotere Zoom.nl Bootcamps die later dit jaar worden gehouden. Dit bijzondere concept biedt meerdere verrassende masterclasses van topfotografen op één dag. De Zoom.nl Bootcamps zijn te vinden bij Locatie nummer 30. Wees er snel bij, want vol = vol! Lees meer over de Zoom.nl Bootcamps!


Foto GeaFotografie

Tickets nu verkrijgbaar

Hoewel de Fotofair 2017 groter wordt dan ooit, met tal van workshops, gratis lezingen, interessante standhouders én een Fotografica-beurs, is de toegangsprijs gelijk gebleven, inclusief toegang tot alle lezingen, fotomomenten, demonstraties en de Fotografica.

Bestel nu je ticket op www.fotofair.nl/tickets en betaal slechts €12,50 (in plaats van €15,00 aan de kassa)

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Waarom je niet zomaar een gratis fotoklusje moet doen

Review: Fujifilm X-T20