in

Fotografen gezocht! Met Zoom.nl het Bloemencorso in Zundert fotograferen

Corona lijkt grotendeels achter de rug te zijn en evenementen worden weer opgestart. Zo ook Bloemencorso Zundert. De naam van dit evenement doet misschien niet direct een belletje bij je rinkelen, maar het is het grootste dahliacorso ter wereld en samen met drie leden gaat Zoom.nl hier naartoe.

Op zondag 4 september wordt het Zundertse bloemencorso gehouden. Twintig wagens, gemaakt door twintig verschillende buurtschappen, van maximaal negen meter hoog en negentien meter lang rijden in een optocht door de straten van deze kleine gemeente. Het is een evenement dat duizenden bezoekers van over de hele wereld trekt en jij kan er misschien wel bij zijn.

Workshop bloemencorso fotografie

In de ochtend van 4 september verzamelen we in de gemeente Zundert. Daar begint het programma met een workshop corso fotografie van Malou Evers, één van de belangrijkste fotografen van het Corso. Je leert over het Corso en hoe je de indrukwekkende wagens op de mooiste manier vastlegt. Na een korte lunch, gaan we op pad naar het centrum van Zundert, waar we de optocht bekijken én fotograferen. De foto’s die je vervolgens maakt, worden verwerkt in een artikel voor Zoom.nl magazine.

Bloemencorso

Bloemencorso

Bloemencorso

Bloemencorso

Bloemencorso

Bloemencorso

Bloemencorso

Foto’s: Malou Evers

Wil jij hét Bloemencorso in Zundert fotograferen?

Klinkt dit je als muziek in je oren en zou jij graag een keer met Zoom.nl op pad willen? Dan is dit je kans! Vul het formulier hieronder in en wie weet nemen we jou wel mee!

Video

Benieuwd naar een korte impressie van het Corso? De organisatie maakt jaarlijks impressies en promo-video’s. Hieronder kun je een korte impressie vinden.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Trouwfotografie: zo maak de je mooiste shots tijdens een bruiloft

Sony E 10-20mm, 15mm en 11mm – Drie maal creativiteit