in

Fotowedstrijd Landschap – doe mee en win

Zoom.nl gaat samen met SIGMA op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die met een prachtig objectief van SIGMA naar huis gaat. Na alle fotowedstrijden gaat één van deze acht winnaars er ook nog eens van door met een prachtige hoofdprijs van SIGMA.

Wat kun je winnen?  

De winnaar van deze fotowedstrijd wordt door SIGMA beloond met een SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art (verkrijgbaar in Canon EF, Nikon F, Sony E-mount en L-mount), ter waarde van € 829,- . Dit unieke groothoekobjectief maakt deel uit van de F1.4 serie binnen de Art-lijn en uitermate geschikt voor stadsgezichten, landschappen, astrofotografie of fotografie onder uitdagende lichtomstandigheden. Zelfs wijd open blijft het onderwerp uitzonderlijk scherp, met een zacht bokeh effect, nagenoeg geen vignettering en verwaarloosbare vertekening, wat unieke creatieve mogelijkheden biedt, zelfs voor portretfotografie.

De tweede en derde prijs is een Zoom Academy online fotografiecursus naar keuze.  

Hoe kun je meedoen?

Voor de eerste fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Landschap. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto, of kies er een uit jouw fotoarchief, en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 24 februari 2022. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie te sturen. Je kunt maximaal 2 foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Samyang AF 135mm F1.8 FE

Het bos in: de beste instellingen voor goede bosfoto’s