in

Gezocht: de mooiste fotolocaties van Cuba!

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste (onontdekte) fotolocaties van Cuba en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Cuba, het is een land vol prachtige natuur en met een waanzinnige natuur. Het is een land van sigaren, tropische zandstranden, en prachtige mensen. De zwoele stad Havana is wereldberoemd en het hele land staat bekend om zijn waanzinnige kleuren.

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste locaties van Cuba, het liefst een onontdekt pareltje dat de meeste mensen nog niet kennen. Het hierboven genoemde Havana kun je dus misschien beter even achterwege laten. Ben jij al eens in Cuba geweest en heb jij een prachtige locatie en mooie foto(‘s) in gedachten? Deel ze met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

cuba

Foto: rubenschouw – ISO 400 · ƒ/2 · 1/4000s · 23mm

Jouw foto en verhaal in Zoom.nl magazine!

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 20 januari 2022 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

cuba

Foto: Wiercx – ISO 100 · ƒ/5.6 · 1/160s · 21mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Wat is een goede workflow in Lightroom?

Slecht weer bestaat niet: zo haal je het maximale uit mindere omstandigheden