in

Gezocht: de mooiste fotolocaties van Griekenland!

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste (onontdekte) fotolocaties in Griekenland en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Als je aan Griekenland denkt, denk je waarschijnlijk direct aan de vele Griekse mythen. Griekenland staat bekend om de mythologie en de verschillende eilanden, maar natuurlijk ook om de schitterende hoofdstad Athene. Je kunt behoorlijk wat bekende locaties vinden in Griekenland, maar er zijn ook nog een wat minder bekende pareltjes in het land. Ken jij er een paar? Dan hebben wij jouw hulp nodig.

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste locaties van Griekenland, het liefst een onontdekt pareltje dat de meeste mensen nog niet kennen (laat locaties zoals Athene dus even achterwege). Ben jij al eens in Griekenland geweest en heb jij een prachtige locatie in gedachten? Deel ze met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

griekenland

Foto: Dianajjj – ISO 50 · ƒ/16 · 2 1/2s · 30mm

Jouw verhaal en foto in het magazine?

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 11 april 2022 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

griekenland

Foto: maartenjacobi – ISO 100 · ƒ/2.8 · 1/640s · 28mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Trouwfotografie: dit zijn de valkuilen waar je als fotograaf op moet letten

Dauw fotograferen in de ochtend: dit is het recept voor een sprankelende macrofoto