in

Gezocht: de mooiste fotolocaties van Zwitserland!

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste (onontdekte) fotolocaties in Zwitserland en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Zwitserland is een schitterend land van ruige natuur, hoge bergen en pittoreske dorpjes. Je kunt er in de winter heerlijk skiën en in de zomer kun je er prachtige wandelingen maken. Het is een land waar voor ieder wat wils te vinden is en waar je zeker flink op onderzoek uit kunt gaan.

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste locaties van Zwitserland, het liefst een onontdekt pareltje dat de meeste mensen nog niet kennen (laat locaties zoals Bern dus even achterwege). Ben jij al eens in Zwitserland geweest en heb jij een prachtige locatie in gedachten? Deel ze met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

zwitserland

Foto: Alan75 – ISO 100 · ƒ/11 · 8s · 14mm

Jouw verhaal en foto in het magazine

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 31 februari 2022 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

zwitserland

Foto: VRonden – ISO 100 · ƒ/18 · 60s · 24mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Werken met Photoshop: Neural Filter Diepte vervagen

6 fotolocaties om fonteinen te fotograferen