in

Gezocht: de mooiste last minute locaties!

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste (onontdekte) last minute locaties en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Foto: Semmm

Soms besluit je spontaan om nog even op vakantie te gaan. Je boekt dan nog even gauw een last minute reis en gaat op pad. Dat kan bijvoorbeeld met de trein, met de auto of met het vliegtuig. Wel is een last minute reis vaak binnen Europa. Dat is niet erg, want Europa is schitterend en zelfs de grote steden van Europa (perfecte locaties voor een last minute reisje) hebben nog redelijk onontdekte locaties.

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste, wat minder bekende last minute locaties. Dat kan een bijzondere, niet zo bekende stad in Europa zijn, maar het kan ook dat ene onbekende straatje in het drukke centrum van Parijs zijn. Alles mag. Ben jij al eens op zo’n last minute locaties geweest en heb je daar prachtige foto’s van? Deel ze dan met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

last minute

Foto: tamsanver – ISO 100 · ƒ/11 · 27s · 27mm

Jouw verhaal en foto in Zoom.nl magazine!

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 8 juni 2022 je foto insturen.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

last minute

Foto: yeskander – ISO 40 · ƒ/1.7 · 6/625s · 4.2mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Voigtländer APO-Lanthar 35mm F2 ASPH

Fotograferen op reis: inspiratie voor verre bestemmingen