in

Gezocht: jouw mooiste foto’s van Marokko!

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste (onontdekte) fotolocaties in Marokko en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Als je aan Marokko denkt, denk je waarschijnlijk aan hitte, de Sahara en prachtige, drukke steden. Het land zit vol schitterende natuur, zo heeft het land verschillende gebergten, een prachtig kustgebied en twee grote duingebieden. Daarbij bruist Marokko van de cultuur in steden zoals Rabat, Marrakech, Casablanca en nog veel meer.

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste locaties van Marokko, het liefst een onontdekt pareltje dat de meeste mensen nog niet kennen. Ben jij al eens in Marokko geweest en heb jij een prachtige locatie en mooie foto(‘s) in gedachten? Deel ze met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

marokko

Foto: patrickstroobach

Jouw foto en verhaal in Zoom.nl

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen

  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 12 december 2021 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

marokko

Foto: veneficus


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Patronen in de natuur: de kunst van het kijken

De uitzondering op de regel: handmatig scherpstellen bij sportfotografie