in

Gezocht: onontdekte pareltjes in het Verenigd Koninkrijk

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste onontdekte fotolocaties in het Verenigd Koninkrijk en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland; het Verenigd Koninkrijk zit bomvol adembenemende natuur, gezellige steden en authentieke cultuur. Er is meer dan genoeg toerisme in het land, waardoor locaties als Stonehenge en Edinburgh inmiddels algemeen bekend zijn. Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij daarom op zoek naar locaties die de meeste mensen nog niet kennen. Ben jij al eens in het Verenigd Koninkrijk geweest en heb jij een van deze hidden pearls ontdekt? Deel ze met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

Foto: sandrakorb – ISO 100 · ƒ/22 · 2s · 10mm

Jouw verhaal en foto in het magazine

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

– De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
– De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
– Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
– Hoe heb je de foto gemaakt? Heb je lang moeten wachten? Waar stond je precies?
– Je voor- en achternaam
– Je Zoom.nl gebruikersnaam
– Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 11 juni 2021 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

Foto: bjornsnelders – ISO 100 · ƒ/13 · 1/100s · 24mm

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Alles over de nieuwe Zoom.nl website

Het blauwe uur: de perfecte tijd voor cityscape fotografie