in

Gratis workshop: Lagen in Photoshop – meld je nu aan!

Schakel live in op donderdag 20 mei om 19:30 uur en stel al je vragen aan fotograaf en beeldbewerker Martijn van Weeghel. Tijdens deze gratis 1,5 uur durende workshop neemt hij je mee door verschillende workflows, zodat ook jij foto’s kunt samenvoegen en een pro wordt in het werken in lagen.

>> Meld je nu aan <<

Tijdens de livestream gaan we aan de slag met vier verschillende workflows, waarin je de mogelijkheden en het gebruik van lagen stap voor stap leert.

Werken in lagen:
Martijn gaat je stap voor stap uitleggen hoe je werkt in lagen in Photoshop. Met deze bewerking komen veel van de sleuteltechnieken van Photoshop duidelijk naar voren.

Foto’s combineren:
Laagmaskers helpen je om een deel van de foto te bewerken hoe jij dat wilt. Martijn gaat met deze foto uitleggen hoe je werkt met lagen en introduceert het principe: laagmaskers.

Selecties maken:
Het combineren van foto’s is waar Photoshop in uitblinkt. Je kunt een schitterende bewerking neerzetten en je creativiteit te loop laten bij het creëren van een beeld.

Lagen en maskers:
In deze bewerking komen alle technieken die Martijn behandelt samen. Het maken van selecties, het realistisch combineren van foto’s en gebruik maken van laagmaskers.

Als je je hebt aangemeld via >> deze aanmeldpagina << ontvang je voor de start van de livestream de oefenbestanden die we gaan gebruiken om later zelf mee aan de slag te gaan.

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Fotograaf Martijn van Weeghel en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream over Lagen in Photoshop bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Laowa Argus 33mm f/0.95 CF APO

5 fotolocaties op Schiermonnikoog – Zoom.nl