in

Hähnel Modus 600 RT : Flitsgeweld voor weinig geld


4 april 2017, 08:18

Accessoire fabrikant Hähnel presenteert de Modus 600 RT reportageflitser. Deze flitsers zijn uniek in hun soort vanwege het gebruik van een accu in plaats van AA-batterijen. Logisch, want Hähnel is vooral bekend vanwege die accu’s.

Groot bereik

De Hähnel Modus 600RT TTL-reportageflitser heeft groot bereik dankzij een richtgetal van 60 bij 100 ISO op 200mm zoominstelling. De flitssynchronisatie is maximaal 1/8.000 sec. bij compatible camerasystemen. Bovendien is de Modus 600RT voorzien van een ingebouwde radiografische receiver- en transmitter-functie waardoor je meerdere 600RT flitsers én andere Nikon-compatible flitsers draadloos TTL aan kunt sturen, al dan niet in combinatie met de eveneens nieuwe Viper transmitter en receiver. Mooie specs, maar wat deze flitsers echt bijzonder maakt, zijn de Hähnel Extreme MD1 Lithium-ion accu’s. Daardoor hebben ze niet alleen een lekker lange gebruiksduur maar ook een razendsnelle recycle-tijd. En je klikt heel simpel een verse accu in de flitser als hij leeg is, dus geen gedoe met losse batterijen of oplaadbare penlights.

Prijs en beschikbaarheid

De Hähnel Modus 600RT is er voor Nikon, Canon en Sony en kost ongeveer € 299,-. Ze zijn ook als Wireless Speedlight-kit leverbaar inclusief Viper TTL-transceiver voor ongeveer € 349,- én als Wireless Speedlight Pro-kit, die bestaat uit twee Modus 600RT flitsers, twee MD1 Extreme accu’s, een oplader én een Viper TTL-transceiver. Het kostenplaatje is dan € 599,-.
www.degreef-partner.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Tips – Hoe fotografeer je de skyline van een stad?

Hoe fotografeer je zacht water?