in

Knoppen draaien – Loupedeck+


9 juli 2018, 10:30

Met een Finse Loupedeck is het editten van je foto’s in Lightroom kinderspel, zeker nu Loupedeck de Loupedeck+ heeft gepresenteerd. Met verbeterde knoppen én ondersteuning voor CaptureOne.

De nieuwe Loupedeck+ biedt nu ondersteuning voor Adobe Lightroom (inclusief CC), Skylum Aurora HDR en CaptureOne. Dit betekent een bredere inzetbaarheid voor een grotere doelgroep en een hogere mate van gebruiksgemak voor wie een van de raw-converters combineert met het HDR-programma. Behalve de integratie van Aurora HDR wordt er ook gewerkt aan compatibiliteit met Skylum Luminar. Aangezien de configuratiesoftware geheel in eigen huis ontworpen is, krijg je “een stabiele en razendsnelle editting-ervaring,” volgens Loupedeck.

Degelijk en aan te passen

Behalve die grotere compatibiliteit is de Loupedeck+ ook degelijker dan zijn voorganger, met preciezer werkende mechanische draaiknoppen en een grotere mogelijkheid tot het toepassen van persoonlijke instellingen. Behalve twee instelbare draaiknoppen en zeventien drukknoppen is er nu ook de “Custom Mode” die volledige controlevrijheid geeft over alle bedieningsknoppen.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Loupedeck+ is leverbaar voor €229,- via de website en via gespecialiseerde fotozaken.

www.loupedeck.com

Expertuitdaging: Fotografeer in high key!

Apparatuur huren of proberen voordat het koopt?