in

Leer alles over straatfotografie! Bekijk nu de tips op ons YouTube kanaal

Wil jij meer leren over straatfotografie, composities en het fotograferen op straat? Op ons YouTube kanaal hebben we een nieuwe afspeellijst staan vol video’s met tips voor straatfotografie. Er wordt elke week een nieuwe video toegevoegd, dus blijf op de hoogte en abonneer op ons kanaal!

Ben je benieuwd geworden naar onze straatfotografie video’s? Hieronder vind je alvast twee video’s die in de afspeellijst te vinden zijn. De rest van de video’s staan in onze playlist op ons YouTube kanaal, en we gaan in de komende weken nog meer tips hieraan toevoegen.

5 trucjes voor straatfotografie

In deze video deelt straatfotograaf Niels de Kemp zijn trucjes om minder op te vallen tijdens het fotograferen.

Compositietips: op zoek naar een nieuw perspectief

In deze video legt fotograaf Niels de Kemp uit wat je wel en niet moet doen bij composities.

Bekijk de hele afspeellijst

Naast de bovenstaande twee video’s staan er nog meer video’s in de hele playlist op ons YouTube kanaal! 

In de afpeellijst gaan we dieper in op straatfotografie. Samen met straatfotograaf Niels de Kemp gingen we de straat op in Rotterdam om tips te geven over straatfotografie. Daarnaast legt hij uit wat je moet doen om niet zo op te vallen op straat, wat je kunt doen als je aangesproken wordt, en welke strategieën je kunt toepassen in je fotografie. Daarnaast legt Niels uit hoe je compositie technieken en verschillende perspectieven kunt gebruiken voor een spannende en sprekende straatfoto. Elke woensdag om 17:00 uur plaatsen we een nieuwe video, dus houd ons kanaal in de gaten! Wil je daarnaast meer leren over Lijnen en Perspectief? Neem dan een kijkje bij onze Zoom Academy cursus: Lijnen en Perspectief!

Abonneer op ons YouTube kanaal

Wil je op de hoogte blijven van onze video’s op YouTube? Abonneer dan op ons kanaal, en klik op het belletje om een notificatie te krijgen als er weer een video online staat!

Meer over straatfotografie

Ook op onze website delen we tips over straatfotografie. Zo kun je in dit artikel meer leren over straatfotografie in het donker, en geven we in dit artikel tips over het maken van composities in kleine straatjes.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Herfstportretten maken – Zo ga je aan de slag

Laowa Argua 35mm f/0.95