in

Lichttraining LIVE: Praktijk workshop | Meld je aan voor de gratis livestream

Licht is een van de belangrijkste factoren in de fotografie. Vind jij het creëren van het juiste licht ook een uitdaging? Of heb je een lichtopstelling maar krijg je het niet helemaal onder de knie? Doe dan live mee met de praktijk workshop met verschillende lichtopstellingen, gegeven door Michiel Fischer.

Samen met professioneel belichter en studio-eigenaar Michiel Fischer gaan we LIVE vanuit Studio34X laten zien hoe je het licht kunt beheersen in je foto’s. Van natuurlijk licht tot complexe opstellingen met meerdere lampen en lichtvormers: Michiel deelt zijn expertise en vakmanschap om te laten zien hoe je dit zelf in je eigen foto’s kunt toepassen. We gaan alle foto’s en opstellingen LIVE uitvoeren. 

Wil je precies leren hoe je het licht zo goed mogelijk kunt beheersen? Doe dan met ons mee op woensdag 15 december, om 19:30 uur. Je kunt ook deze keer weer gratis meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Wat kun je verwachten?

Leer de basis

Deze livestream is geschikt voor elk niveau: Michiel laat zien hoe je een lichtopstelling opbouwt, wat de verschillende lampen doen en hoe je ze precies in kunt stellen om de mooiste resultaten te krijgen. 

Mannelijk/Vrouwelijk portret

Leer hoe je het licht kunt afstellen op je model: hard of zacht, direct & indirect: alles komt aan bod tijdens de livestream. Michiel gaat ook speciaal in op het verschil tussen een man en vrouw uitlichten.

Beheers het licht

Aan de hand van meerdere opstellingen leer je de fijne kneepjes om zelf het licht te beheersen, van natuurlijk licht tot een eigen studio.

Ontvang het digitale naslagwerk

Wil je meedoen met de gratis Lichttraining LIVE door Michiel Fischer? Door je nu aan te melden ben je verzekerd van een plek! Daarnaast ontvang je gratis het digitale naslagwerk: ‘Het mannelijk & vrouwelijk portret’ als exclusieve pdf (hoofdstuk 6 uit de volledige Lichttraining cursusbundel).

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een vraag over een lamp, een opstelling, hoe je dit bij jou thuis kunt doen of een andere vraag aan Michiel? Dit is je kans om hem LIVE te stellen aan Michiel en meteen een antwoord te krijgen! Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Ben je zelf ervaren op het gebied van fotografie en licht? We nodigen je van harte uit om ook mee te doen, en je mede fotografen te helpen in de chat! Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc. De link die je daarnaast per mail ontvangt, geeft je de gelegenheid om op een later moment de sessie nogmaals in eigen tempo te volgen.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fotowedstrijd Winter – doe mee en win

Magische mist: 5 tips voor de mooiste mistbeelden