in

live lezersreisverslag vanuit Canada | Paradijs voor wildlife-fotograferen | door GoCanada en Air Transat9 oktober 2018, 09:15

Momenteel zijn de twee winnaars van de lezersreis in Canada en hebben ze hun eerste dagen erop zitten. Hoe vergaat het ze tussen het wildlife?

Winnaars van de lezersreis Larissa en Dick hebben hun eerste wildlife-ervaringen achter de rug. Na een vlucht van 9 uur namen ze de ferry van Vancouver naar Vancouver Island, een waar paradijs voor wildlife-fotografen. Hier kun je zeearenden, beren, bultrugwalvissen, orka’s en veel meer ander wild tegenkomen.
Gisteren zijn ze met een snelle boot vanaf Campbell River op een zoektocht naar orka’s gegaan en vandaag trekken ze verder landinwaarts op zoek naar grizzlyberen. Hoewel het weer het nog wat laat afweten zijn de ervaringen en foto’s er niet minder om. Uiteraard moeten de duizenden foto’s die wildlifefotografen schieten in een paar dagen nog helemaal uitgeplozen en nabewerkt worden, maar uiteraard delen we vast een voorproefje met jullie.


(foto: Larissa Rand)


(foto: Dick van Duijn)


(foto: Larissa Rand)


(foto: Larissa Rand)


(foto: Dick van Duijn)


(foto: Dick van Duijn)


(foto: Larissa Rand)

Over GoCanada

GoCanada is hèt startpunt voor een bijzondere Canada-reis. Als echte Canada-liefhebbers vertellen ze graag meer over dit prachtige en indrukwekkende land! Je kunt er dan ook niet alleen terecht voor het boeken van verschillende reizen, maar ook voor algemene tips en tricks over het land zelf. Waar zitten de mooiste fotografielocaties? Welke camperverhuurder moet ik hebben? Wanneer en waar zie ik de Grizzlies, zonder dat ze op m´n schouder kunnen tikken? Waar is die rustieke camping aan dat meer? Allemaal vragen die GoCanada moeiteloos beantwoordt! Kijk op www.gocanada.nl voor meer informatie.

Over Air Transat

Je reis naar Canada begint bij Air Transat!
Air Transat is de nummer 1 vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Het vliegt naar 60 bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden Oosten, biedt binnenlandse vluchten in Canada aan en vervoert jaarlijks ca. 4,5 miljoen passagiers. De maatschappij heeft Montreal als thuisbasis waar 3.000 personen werken.
Vanuit 26 steden in Europa (onder andere Amsterdam en Brussel) biedt Air Transat directe vluchten aan naar 5 bestemmingen in Canada: Toronto, Montreal, Quebec, Vancouver en Calgary.

Air Transat biedt 2 reisklassen aan boord: Club en Economy en in beide klassen betreft dit een all-inclusive product met bagage, maaltijd en entertainment.
Voor meer informatie bezoek www.airtransat.nl voor meer informatie.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Een watermerk in je foto, doen of niet?

5 tips voor de mooiste paddenstoelen macrofoto’s