in

Nieuwe Epson SureColor SC-P600 fotoprinter


17 september 2014, 09:49

Tijdens Photokina heeft Epson voor het eerst de nieuwe SC-P600 fotoprinter getoond. De printer is sneller dan voorgaande modellen en kan afdrukken maken in formaten tot A3+.

SureColor SC-P600

De SureColor SC-P600 is het nieuwe model A3-fotoprinter van Epson die een hoge productiviteit en draadloze aansluitmogelijkheden in een relatief compacte printer weet te combineren. De printer beschikt over de nieuwe UltraChrome HD-inktset en Vivid Magenta-inkt. Volgens Epson kan de nieuwe 9-kleuren-UltraChrome-HD-inktset een breed kleurenspectrum aan en produceert het met 2.84 DMax diepe zwarttinten en vloeiende gradaties.

De nieuwe printer beschikt tevens over Wi-Fi Direct draadloze afdrukvoorzieningen vanaf smartphones, tablets en pc’s. Ook wordt Epson Connect en Google Cloud Print ondersteund
De SureColor SC-P600, die is ontworpen voor middellange productieruns, heeft volgens Epson slechts 153 seconden nodig om een 11 x 14 inch foto af te drukken. De printer is eenvoudig in te stellen door het kleurentouchscreen van 2,7 inch.

De SureColor SC-P600 van Epson is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €699,-.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Review: Fujifilm X-T1

7 tips voor het fotograferen van spinnen