in

nieuwe Zoom.nl app live27 februari 2018, 12:03

De Zoom.nl app is vernieuwd. Voor het lezen van de digitale edities van Zoom.nl magazine en het laatste nieuws op het gebied van fotografie kun je nu terecht in de snellere en beter werkende app.

De vorige versie van de app was al aardig op leeftijd en werkte niet meer naar behoren, wat we ook van trouwe abonnees te horen kregen. Daardoor was het noodzakelijk een nieuwe app te produceren. Met de feedback die we ontvingen zijn we aan de slag gegaan en hebben deze nieuwe app gemaakt.

digitaal magazine voor abonnees

In de nieuwe app kan iedereen gratis de online artikelen van Zoom.nl lezen en deze ook opslaan. Daarnaast kunnen abonnees – door in te loggen met abonneenummer en postcode – alle edities van Zoom.nl magazine vanaf 2016 tot nu lezen. Ook de eerder verschenen videozines zullen binnenkort weer te lezen zijn in de app.

losse editie voor niet-abonnees

Niet-abonnees die edities los hebben aangeschaft kunnen deze ook in de nieuwe app weer gewoon downloaden.
Ben je geen abonnee dan kun je eenvoudig digitaal abonnee worden via de app, bijvoorbeeld via iTunes. Ook is het mogelijk losse edities aan te schaffen via de app.

download de app

Om de nieuwe Zoom.nl app te downloaden ga je naar de App Store voor iOS of naar Google Play voor de Android tablet of smartphone:
AppstoreGoogle Play

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Sony A7 III – De lachende derde

Cameragadget: MagMod kit