in

Panasonic Lumix FT7 – Overal en altijd fotograferen en filmen!


15 mei 2018, 18:31

De nieuwe Panasonic Lumix FT7 is een waterdichte, vorstbestendige en shockproof outdoor-compactcamera met 4K-videofunctie voor mensen die graag overal en altijd willen fotograferen en filmen.

Live view-zoeker

De Lumix FT7 heeft een 20 megapixel sensor achter een 28-128mm groothoek zoomobjectief. Panasonic heeft de camera uitgerust met een nieuwe Live View-zoeker (LVF), waardoor je bij fel zonlicht of tegenlicht toch ziet wat je doet en je niet alleen afhankelijk bent van het beeldscherm achterop. De LVF verbruikt ook minder stroom dan het gewone beeldscherm, waardoor je langer kunt filmen en fotograferen. Dat filmen kan in 4K-kwaliteit en ook beschikt de camera over de bekende Panasonic 4K-photo functie. Uiteraard is er wifi aan boord, kun je geotaggen en Zijn er 22 creatieve filters aan boord.

Shockproof en waterdicht

De Lumix FT7 is shockproof en waterdicht: je kunt hem laten vallen van 2 meter hoogte of er mee gaan duiken tot 31 meter diepte. In de vrieskou tot -10 blijft hij bovendien gewoon werken en als je er per ongeluk op gaat staan is er ook niets aan de hand. En raak je de weg kwijt in het donker, dan heft de camera een ingebouwde zaklamp. Perfect voor actieve fotografen en filmers die een camera willen die het altijd doet.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Panasonic Lumix FT7 wordt deze zomer leverbaar in drie kleuren en zal te koop zijn vanaf €429,00.

www.panasonic.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Haal alles uit je statief – 13 tips

Hoe maak je de mooiste festivalfoto’s?