in

Photoshop 2022 Update: Nieuwste functies uitgelegd | Meld je aan voor de gratis livestream

Bewerk jij foto’s in Photoshop? Of wil je graag beginnen met Photoshop maar je weet niet helemaal goed hoe? Dan hebben wij belangrijk nieuws voor jou. Eind oktober kwam Photoshop namelijk met een nieuwe update, dus het is weer tijd om in het programma te duiken en te kijken wat Photoshop voor fotografen te bieden heeft.

Wil je precies weten hoe je de nieuwe mogelijkheden zo goed mogelijk kunt inzetten voor jouw foto’s? Doe dan met ons mee op woensdag 1 december, om 19:30 uur.

Samen met Photoshop-expert Rob de Winter behandelen we alle nieuwe functies van het programma, en doen we een fotobewerking van begin tot eind. Je kunt ook deze keer weer gratis meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend! 

Ontdek de nieuwe mogelijkheden

  • Selecties maken in Photoshop is soms best lastig. In de nieuwste update van Photoshop word je daar als fotograaf weer een extra handje mee geholpen. Aan de hand van voorbeelden illustreren we onder andere hoe je het nieuwe gereedschap ‘object selecteren’ kunt gebruiken.

  • Vorig jaar werden we verrast door de Neural Filters. Een AI-technologie (artificiële intelligentie) waarmee Adobe ons alvast duidelijk maakte welke richting het op wil met Photoshop. Er zijn nu nog meer slimme filters! Met Neural Filters in Photoshop gaat Rob laten zien hoe je een oude zwart-witfoto heel makkelijk kunt omzetten naar een kleurenfoto.

  • Tot slot gaan we aan de slag om één foto volledig te bewerken. We creëren een beeld in Photoshop van begin tot eind. We behandelen onder andere: object selecteren, lucht vervangen, schaduw tekenen en een penseel maken voor de mist.

Ontvang vooraf de oefenbestanden

Als je je hebt aangemeld via deze aanmeldpagina ontvang je voor de start van de livestream de oefenbestanden die we gaan gebruiken om later zelf mee aan de slag te gaan.

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie- of Photoshop-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Photoshop-expert Rob de Winter en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie of Photoshop en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream over de Photoshop Update bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De diepte in: alles over glamourfotografie

Beginnen met Photoshop: zo installeer je de Creative Cloud en Photoshop