in

Photoshop Fix


12 oktober 2015, 10:31

Op de Adobe Max 2015 conferentie heeft Adobe Photoshop Fix geïntroduceerd. Photoshop Fix, de opvolger van Photoshop Touch, is een app om foto’s op een iPhone of iPad te bewerken. De app beschikt over een aantal functies die we kennen van de desktopversie van Photoshop zoals defocus, liquify en healing brush.

Met je vingertoppen

Photoshop Fix is een app om foto’s op je iPhone of iPad te bewerken. Via een intuïtieve interface kun je gebruik maken van een aantal bekende Photoshop-functies zodat je snel kunt retoucheren en bewerken met je vingertoppen. Een bewerkte foto kun je eenvoudig delen via WhatsApp of Twitter.

Gezichtsherkenning

Adobe heeft gezichtsherkenning ingebouwd, waardoor je gemakkelijker gezichten kunt selecteren en bewerken. Er zijn verschillende bijzondere mogelijkheden; je kunt bijvoorbeeld een glimlach toevoegen of versterken, lippen en neus verkleinen of vergroten en de haarkleur wijzigen.

iPad Pro

Adobe geeft aan dat Photoshop Fix speciaal voor de nieuwe iPad Pro is ontwikkeld. Op deze krachtige en grote tablet kun je in de app zelfs bestanden van 50 megapixel bewerken. De app is ook op andere iOS-apparaten te gebruiken, mits deze op iOS 8.1 of hoger draaien.
In de nabije toekomst zal ook een versie voor Android verschijnen.

Je kunt Photoshop Fix gratis in de App Store downloaden maar alleen gebruikers van Adobe Creative Cloud kunnen bewerkte bestanden synchroniseren met andere programma’s van Adobe. Om de app die nog geen Nederlandstalige interface heeft te gebruiken heb je wel een gratis Adobe ID nodig.
www.adobe.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Eén model meerdere keren op een foto

Review Sony HX90V