in

Polaroid Go Black

Polaroid presenteert twee nieuwe Polaroid Go producten: de Polaroid Go Black camera en de Polaroid Go Black Frame Edition film. Polaroid claimt dat de Go Black de kleinste analoge direct-klaar camera ter wereld is.

De camera is ontwikkeld voor zakformaat en uitgevoerd in een trendy zwarte uitvoering. “Daarmee borduurt de Polaroid Go Black camera voort op Polaroid’s iconische erfgoed van design en creëert een nieuw formaat van direct-klaar camera’s voor een nieuwe generatie”, meldt het bedrijf.

Kleinste ter wereld

Met een lengte van slechts 10,5 cm, een breedte van 8,4 cm en een hoogte van 6,1 cm is de Go Black de kleinste analoge direct-klaar camera ter wereld, stelt Polaroid. De Polaroid Go Black heeft een selfie spiegel, zelfontspanner, batterij met langere levensduur, dynamische flitser, dubbele belichting en optioneel is een serie leuke accessoires verkrijgbaar. Tegelijk met de nieuwe camera presenteert Polaroid ook een nieuwe film: de Polaroid Go Black Frame Edition film. In dit speciale dubbelpak tref je 16 foto’s die een zwart Polaroid frame hebben. De foto’s zijn 6,7 x 5,4 cm en het daadwerkelijke beeldformaat bedraagt 4,7 bij 4,6 cm. Deze film past uiteraard ook gewoon in de witte Polaroid Go camera.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Polaroid Go Black camera en Polaroid Go Black Frame Edition film zijn per direct beschikbaar. De camera kost € 119,99.

www.transcontinenta.nl


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Lentefotografie: de paden op!

Zo maak je een astrofoto!