in

Polaroid Snap: Instant digitaal


9 november 2015, 22:23

Met de Snap presenteert Polaroid een digitale direct-klaar camera. Dat klinkt vreemd, maar is het niet. Dankzij de 10 megapixel sensor levert deze compacte camera namelijk niet alleen leuke ‘Polaroids’, maar ook digitale plaatjes die je via internet met de wereld kunt delen.

De Polaroid Snap oogt heel erg simpel en is dat ook. Lens, ontspanknop, flitsertje… Het is namelijk de bedoeling dat je dit compacte cameraatje altijd en overal gebruikt voor het vastleggen van je bezigheden. Snapshots maken is namelijk de lotsbestemming van dit kleine lifestyleproduct.

Ingebouwde printer

De Polaroid Snap heeft een ingebouwde printer die gebruik maakt van ZINK (Zero Ink) techniek met cyaan, geel en magenta kleurstofkristallen. De camera produceert met behulp van warmte een hoge kwaliteit, duurzame en vlekvrije foto met een vuilafstotende coating. De 2×3-inch printjes zijn in iets minder dan een minuut klaar. Het ZINK papier heeft een zelfklevende achterkant zodat je de foto overal op kunt plakken.
Behalve de ingebouwde 2×3-inch kleurenprinter heeft de camera een Micro SD-kaartslot voor een geheugenkaart tot maximaal 32 GB. De beelden van de camera worden direct weggeschreven naar die geheugenkaart zodat je de plaatjes later kunt delen op social media.

Lekker doorfotograferen

Met de Polaroid Snap kun je lekker doorfotograferen, want de buffer slaat de beelden op als er een plaatje verwerkt wordt. Je hoeft dus niet iedere keer een minuut te wachten nadat je een foto gemaakt hebt. Dankzij verschillende opname-instellingen kun je kleuren-, zwart-wit of vintage foto’s maken. Het is ook mogelijk om dé perfecte direct-klaar selfie te maken met de ingebouwde zelfontspanner.

Prijs en beschikbaarheid

De Polaroid Snap kost € 149,99 en is direct leverbaar.
www.polaroid.com
www.transcontinenta.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

11 Tips voor een indringend portret

Review: Sony RX10 II