in

Sony CyberShot DSC-W830 & W810


9 januari 2014, 08:40

Met de nieuwe Sony DSC-W830 en DSC-W810 schiet je volgens Sony altijd raak. En maken ook nog eens veel mooiere foto’s en films dan je smartphone.

De camera’s zijn supercompact en hebben een 20,1 megapixel ccd-sensor, optical steadyshot en een groot display. De W830 heeft een 8x 25mm groothoek-zoomobjectief van Zeiss, de W810 heeft Sony 6x zoom. Met beide camera’s kan je in HD filmen.

Intelligent Auto voor de juiste instelling

Intelligent Auto zorgt voor de juiste instellingen. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te richten en af te drukken voor een perfecte foto. Op vakantie, op een feestje of gewoon zomaar. Binnen én buiten. Daarom hebben de camera’s ook een zogeheten Party-modus. De camera-instellingen worden daarbij automatisch aangepast voor weinig licht.

Groepsfoto in één vloeiende beweging

360° Sweep Panorama zorgt ervoor dat je in één vloeiende beweging een hele groep op de foto kunt zetten en SteadyShot corrigeert onbedoelde bewegingen. Met de speciale Beauty Effects-functie corrigeer je in een handomdraai portreten zodat familie en vrienden er altijd goed op staan.

Meer informatie

De Sony DSC-W830 is leverbaar in zwart, zilver,paars of rood en kost € 129,-.
De Sony DSC-W810 kost € 99,- en is verkrijgbaar in zwart, zilver of roze.
meer informatie: www.sony.nl


links: Sony DSC-W810 / rechts: Sony DSC-W830

links: Sony DSC-W810 / rechts: Sony DSC-W830

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Compositie maakt je foto’s sterker

Fotograferen met je smartphone