in

Uitdaging: Fotografeer de natuur vanuit een uniek perspectief – Win een cameratas t.w.v. €149,-!


20 juni 2019, 10:03

Natuurfotografen gezocht! In het teken van de Olympus Challenge hebben we een bijzondere uitdaging voor jullie: Fotografeer de natuur vanuit een uniek perspectief en win een Olympus Explorer Bag ter waarde van 149,-!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Dit is een buitenkansje voor de echte natuurfotograaf: we zijn op zoek naar de mooiste foto’s die de natuur op vanuit een uniek perspectief laten zien! Dat kan bijvoorbeeld een bijzonder camerastandpunt zijn, een uniek fenomeen, bijzonder licht op een bekend onderwerp of een juist een vervreemdende foto in zwart-wit.

Hoe doe je mee?

Deze speciale uitdaging: ‘Fotografeer de natuur vanuit een uniek perspectief’ gaat vandaag in en loopt tot donderdag 27 juni, daarna kiezen we de winnaar. Er zijn drie manieren waarop je mee kunt doen aan deze extra uitdaging:

1. Upload je foto hier op Zoom.nl en voeg de tag ‘olympuschallenge‘ toe aan je foto bij het uploaden.
2. Plaats je foto op Instagram met #olympuschallenge in de beschrijving
3. Word lid van onze Facebookgroep ‘Fotografen voor Elkaar’ en plaats daar je foto onder de ‘Speciale Uitdaging’-aankondiging van Zoom.nl bovenaan de groep.

LET OP: Je hebt dus maar een week de tijd voor deze Speciale Uitdaging! Hoewel deze Speciale Uitdaging in samenwerking met Olympus is, kun je met elke camera meedoen aan de wedstrijd!

Olympus Challenge

Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Olympus en staat in het teken van de Olympus Challenge – Een bijzondere Fotochallenge waar vijf Zoomers in vier afleveringen met elkaar de strijd aangaan om de mooiste foto.

In de eerste aflevering kregen ze dezelfde opdracht die jullie nu krijgen: fotograaf de natuur vanuit een uniek perspectief. Wil je weten hoe zij het ervan af hebben gebracht? Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Benieuwd naar meer? Bekijk meer afleveringen van de Olympus Challenge. Op 18 juli kun is de grote Finale van de Olympus Challenge in Griekenland met Zoomers Anneliek en José! Bekijk hier de trailer:

WIN een Manfrotto Olympus Exporer Bag t.w.v. 149,- euro

De mooiste foto wint een bijzondere prijs: de Manfrotto Olympus Explorer bag, mogelijk gemaakt door Olympus. Een stijlvolle tas, ontworpen om één compact camerabehuizing en maximaal drie objectieven bescherming te bieden, en die daarnaast prima geschikt is voor dagelijks gebruik.

Heel veel succes!

ZET HEM OP! We zijn heel benieuwd naar jullie foto’s!

Eenvoudige portret retouche in Photoshop!

HDR tot in perfectie: fotograferen met een groot dynamisch bereik