in

Update bewerkingsapp Snapseed – Software


25 september 2017, 14:27

Google heeft de populaire fotobewerkingsapp Snapseed een update gegeven. De update (versie 2.18) is zowel beschikbaar voor iOS als Android gebruikers.

De vernieuwde app beschikt over 11 nieuwe fotopresets en een nieuwe interface. Snapseed 2.18 heeft een geheel nieuw uiterlijk gekregen om de functies nog effiënter te maken en het algehele bewerkingsproces te versnellen. Door de nieuwe interface is de functie ‘Looks’ verplaatst naar het hoofdscherm. Met deze functie kunnen gebruikers hun favoriete bewerkingen opslaan, zodat deze snel op meerdere foto’s kan worden toegepast.

Voor iOS gebruikers is er de Perspectief functie toegevoegd aan de app, waardoor de gebruikers de horizon en eventuele ‘scheve lijnen’ gemakkelijk recht kunnen zetten met hun Iphone of Ipad. De overige wijzigingen zijn minimaal. We zien dat de app omschakelt van een donker naar een licht thema. Ook verplaatst de update het menu bepaalde tools en de exportfunctie van bovenaan naar onderaan het scherm tijdens het bewerken. De app is verkrijgbaar in de App Store of in Google Play.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Julia’s Zoom.nl Vlog (1) – Een kijkje op de redactie van Zoom.nl

Lensbaby Creatieve Bokeh en ‘Sweet 80’ onthult