in

Vacature: Stage redactie Zoom.nl7 december 2016, 09:00

Voor de redactie van Zoom.nl, het grootste en meest innovatie mediaplatform voor fotografie van Nederland zijn wij vanaf begin februari 2017 weer op zoek naar een fulltime stagiaire.

Mediaplatform, inderdaad. Want Zoom.nl is veel meer dan een website, een tijdschrift of een evenement. Zoom.nl is innovatief, vooruitstrevend én leidend. We wijken af van de gebaande paden, vullen het magazine met foto’s van onze bezoekers en praten niet meer over artikelen, maar hebben het over projecten. Alle foto’s zijn afkomstig van online bezoekers. Lezers testen apparatuur, schrijven workshops en krijgen hun portfolio in het magazine. Het online platform is voortdurend in beweging, met een dynamische, veelvragende community.

Je eigen verhaal bij ons aan de muur zien? Dat kan tijdens een redactie stage bij Zoom.nl!

Functietaken

Als stagiaire ondersteun je de redactie bij het onderhouden van de community en het bedenken van artikelen, zowel voor het magazine als de website. Die artikelen vertellen wat nú speelt binnen de fotografie, en ook hoe je het snel en simpel thuis toepast. Samen met de redactie ga je op zoek naar originele invalshoeken en komt met vernieuwende ideeën die Zoom.nl nét even anders maken. De artikelen worden uitgezet bij de freelancers en als ze terugkomen, maak je ze samen met de redactie beter. Er is ruimte om zelf artikelen te schrijven.

Zoom.nl kent veel redactionele projecten waarbij redactie en lezers samen erop uittrekken voor artikelen. Of dat nu een vergelijkende test van lenzen is op de Euromast of een verre reis naar China, Japan of Brazilië. Je helpt mee met het regelen van deze projecten.

Actioncams testen in Walibi? Jij helpt mee met de voorbereiding en de hele testdag.

Verwacht

Je hebt een sterke affiniteit met fotografie en bent een rasechte internetgebruiker. Je snapt hoe de online wereld in elkaar steekt, hoe communities werken, wat je wel of juist niet moet doen. Je denkt buiten de gebaande paden, bent aantoonbaar creatief en innovatief. Je bent scherp op deadlines, goed in organiseren én sterk in coördineren. Je kunt ook zelf schrijven en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Als stagiaire van Zoom.nl wordt je ook uitgenodigd om nieuwe camera’s te testen tijdens inspirerende persevents.

Wat krijg je van Zoom.nl?

Zoom.nl is onderdeel van Reshift Digital. Dit Haarlemse bedrijf is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ICT- informatie, met de merken Computer!Totaal, InsideGamer, iPhone Magazine, Power Unlimited, iPad Magazine, Tips&Trucs en Zoom.nl. Tijdens een stage bij Zoom.nl wordt je meegenomen in het totale redactieproces, van het bedenken van ideeën tot aan de vormgeving of meehelpen tijdens een van onze events of projecten met onze lezers. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de verantwoordelijkheden over je eigen projecten. Zoom.nl betaalt de marktconforme stagiairevergoeding en er is een mogelijkheid tot reisvergoeding.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan, stuur je motivatie met je curriculum vitae voor naar maarten@zoom.nl, t.a.v. Maarten Jacobi.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Het Perfecte plaatje – Thuisopdracht 6: Maak een dynamische sportfoto!

Fotodokter: kwaliteit van een fotoafdruk