in

Winnaar Xpozer fotowedstrijd: de meest Fantastische Natuurfoto18 oktober 2018, 13:47

Het was een lastige opgave, maar Zoom.nl en Xpozer zijn eruit wie er met de hoofdprijs van de fotowedstrijd Fantastische Natuur vandoor gaat.

De winnaar van de fotowedstrijd Fantastische Natuur is bekend. Zoom.nl en Xpozer hebben uit de precies 1901 ingezonden foto’s de meest fantastische natuurfoto gekozen. We waren op zoek naar dé landschaps-, dieren-, stads-, onderwater- of dronefoto die je meeneemt naar de meest fantastische plek op deze planeet. De fotograaf met de meest fantastische natuurfoto wint een Xpozer 4-pack t.w.v. €349,95, bestaande uit 4 fotoprints en één wisselframe, zodat hij of zij meer van zijn of haar geweldige foto’s aan de muur kan hangen.

Dus we zullen jullie niet langer in spanning houden: de winnende foto is de ‘Kallur vuurtoren bij zonsopgang’ van sven483. We kwamen heel veel geweldige foto’s tegen en uiteindelijk is deze foto van de Kallur-vuurtoren op een groene klif van het eiland Kalsoy, inclusief een dreigende wolkenlucht waar de opkomende zon doorheen probeert te dringen en waar ook nog eens een regenboog verschijnt, de grote winnaar. De zon kleurt de klif ook oranje/rood en Sven heeft een mooi standpunt ingenomen. Gefeliciteerd met de winnende foto en de Xpozer 4-pack, Sven!

De winnende natuurfoto van sven483:

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

7 locaties voor de mooiste bosfoto’s

Winnaar Djoser fotowedstrijd: Met oog voor Afrika