in

Winnaars fotowedstrijd Wildlife bekend | door GoCanada en Air Transat15 augustus 2018, 10:02

Wie gaan er met GoCanada en Zoom.nl naar Canada? Samen met GoCanada ging Zoom.nl op zoek naar de meest spectaculaire wildlife foto’s, met een zeer bijzondere prijs: twee winnaars gaan mee op een exclusieve 7-daagse reis naar Canada om grizzlyberen en orka’s te fotograferen!

Voor de fotowedstrijd Wildlife zag de redactie maarliefst ruim 1700 inzendingen ingezonden worden. De prijs is dan ook een wildlife-avontuur naar Canada verzorgt door GoCanada en Air Transat.
Uit alle inzendingen zijn dit de winnaars: Zij wisten dan ene bijzondere moment vast te leggen!

Larissa Rand:

Dick van Duijn:

Op wildlife avontuur in Canada

In samenwerking met GoCanada gaan de twee winnaars van deze fotowedstrijd mee op wildlife avontuur rond Vancouver Island. Tijdens de 7-daagse reis krijgen zij de kans om wilde orka’s en grizzlyberen te fotograferen!
De foto’s van de reis worden gepubliceerd in Zoom.nl én er komt een spectaculaire video van online! De 7-daagse reis vindt komend najaar plaats.

Over GoCanada

GoCanada is hèt startpunt voor een bijzondere Canada-reis. Als echte Canada-liefhebbers vertellen ze graag meer over dit prachtige en indrukwekkende land! Je kunt er dan ook niet alleen terecht voor het boeken van verschillende reizen, maar ook voor algemene tips en tricks over het land zelf. Waar zitten de mooiste fotografielocaties? Welke camperverhuurder moet ik hebben? Wanneer en waar zie ik de Grizzlies, zonder dat ze op m´n schouder kunnen tikken? Waar is die rustieke camping aan dat meer? Allemaal vragen die GoCanada moeiteloos beantwoordt! Kijk op www.gocanada.nl voor meer informatie.

Over Air Transat

Je reis naar Canada begint bij Air Transat!
Air Transat is de nummer 1 vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Het vliegt naar 60 bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden Oosten, biedt binnenlandse vluchten in Canada aan en vervoert jaarlijks ca. 4,5 miljoen passagiers. De maatschappij heeft Montreal als thuisbasis waar 3.000 personen werken.
Vanuit 26 steden in Europa (onder andere Amsterdam en Brussel) biedt Air Transat directe vluchten aan naar 5 bestemmingen in Canada: Toronto, Montreal, Quebec, Vancouver en Calgary.

Air Transat biedt 2 reisklassen aan boord: Club en Economy en in beide klassen betreft dit een all-inclusive product met bagage, maaltijd en entertainment.
Voor meer informatie bezoek www.airtransat.com voor meer informatie.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Vijf tips voor het fotograferen van reeën tijdens de bronst

Op pad met de Huawei P20 Pro